Szerezze meg ezt a jelentést az online gyógyszertárak előnyeiről – Florida Blue

A PBM-ek olyan cégek, amelyek közvetlenül együttműködnek egészségbiztosítókkal, gyógyszergyártókkal és drogériákkal, hogy gondoskodjanak a gyógyszerelőnyökről, valamint jelentős hatást gyakoroljanak a vényköteles gyógyszerek áraira. A túlárazott gyógyszerköltségek valójában régóta problémát jelentenek az Egyesült Államokban. A Gallup szeptemberben indított közvélemény-kutatása szerint 18 millió amerikai számolt be arról, hogy az elmúlt három hónapban nem tudott fizetni legalább egy orvos által felírt gyógyszerért.

valamit tennie kellett a "felháborítóan drága" vényköteles gyógyszerekkel kapcsolatban. A kubai gyógyszertár kijelenti, hogy közvetlenül a beszállítókkal tárgyalja meg a gyógyszerköltségeket, hogy csökkentse a fogyasztói árakat. A gyógyszertár nem fogad el egészségügyi biztosítást, de azt állítja, hogy az árak minden bizonnyal alacsonyabbak lesznek, mint amennyit az emberek általában egy drogériában fizetnének. "A lehetséges életmentő gyógyszerek felárak, amelyektől az emberek függnek, olyan probléma, amelyet nem lehet elhanyagolni" – mondta Alex Oshmyansky, a kubai online drogéria vezérigazgatója nyilatkozatában.

A cukorbetegek számára egy gyógyszer, a metformin 3 dollárba kerül. 90 egy 30 napos ellátásért, szemben a 20 dolláros listaárral – közölte a drogéria. Egy 30-féle imatinib, amelyet leukémia és más rákbetegségek kezelésére használnak, már 17 dollárba kerül. 10 a kubai drogériában szemben a 2502 dollárral.

Ennek a történetnek egy változata először a Morning Edition élő blogjában jelent meg.

Az online gyógyszertárak pénzt és időt takaríthatnak meg Önnek, még akkor is, ha rendelkezik gyógyszerbiztosítással, de vannak kihívások, amelyeket meg kell néznie. Belefáradt abba, hogy sok pénzt költ vényköteles gyógyszerekre, és néhány nagyon professzionális megjelenésű webhelyet böngészik. online drogériák. Az ingatlanok és a garanciák https://magyargenerikus.com/generikus-levitra-ar-online/ is csábítóak. Pénzt takaríthat meg, ingyenes szállítás, nincs szükség receptekre, nincs szükség orvosi látogatásra.

Köszönet: Getty, van Viagra az erekciós zavarok kezelésére, olyan gyógyszerek, amelyek segítenek a fogyásban, és opioid fájdalomcsillapítók, mint például az Oxycontin és a Vicodin. Óvatos vásárló vagy. Átnézte az apróbetűs részt, mégsem úgy tűnik, hogy az onnan történő rendelésben bármi hibás lenne. Valójában nagyszerű ötletnek tűnik.

A Medicine Enforcement Management 2021-es közbiztonsági riasztása szerint jelentősen megugrott a halálos hamis tabletták online értékesítése. A Mexikóban tömegesen gyártott, az Egyesült Államokba csempészett és a preferált közösségi médiában, valamint az e-kereskedelmi rendszerekben forgalmazott termékek nagyon hasonlítanak jó nevű társaikra, és soha nem látott mértékben betegítik meg és gyilkolják meg az amerikaiakat.

Izgalom az online gyógyszervásárlással kapcsolatban a Covid-19 világjárvány idején

A National Organisation of Boards of Pharmacy (NABP) szerint a világszerte található körülbelül 35 000 internetes gyógyszertár 95%-a ellenőrizetlen és szélhámos, és olyan termékeket kínál, amelyek esetleg nem megfelelőek, szennyezettek vagy kifogytak. Az Egyesült Államok gyógyszerészeti törvényeinek, valamint a biztonsági kritériumoknak való megfelelés miatt nem mindig kezelik azt, ami beteg, sőt, akár meg is szüntethetik.

Pontosítja: "Az egyének előnyökért, költségekért és a gyógyszerekhez való nagyon könnyű hozzáférés miatt használják őket. Általában sokkal olcsóbb lehet a gyógyszerek vásárlása ott, még akkor is, ha van egészségügyi biztosításod, és csak önrészes fizetésre kötelezett. valódiak és legálisak, biztosítva Önnek azokat a vényköteles gyógyszereket, amelyeket orvosa vásárolt, az online gyógyszertárak megvalósítható lehetőséget jelenthetnek a gyógyszertár felé fordulásban." A törvényes szó az operatív szó.